توضیحات سفر به شهر دبی کشور امارات 1403

0

شهر دبی (Dubai) بزرگ ترین شهر امارات متحده عربی و یکی از هفت امیر نشین آن در کنار ابوظبی، شارجه، عجمان، رأس الخیمه، فجیره و ام القوین است. این شهر در جنوب شبه جزیره عربستان واقع شده و بیش از همه به عنوان یکی از قطب های تجاری دنیا شناخته می شود.  البته منحصر کردن این شهر به مرکزی تجاری دور از انصاف است. در این شهر جاذبه هایی را خواهید دید که پای دبی را از گلیم تجارت بیرون نهاده و به صنعت توریسم باز کرده اند.

 این شهر که  روزی با بحران جنگ خلیج فارس دست و پنجه نرم می کرد، اکنون به جمع برترین شهرهای توریستی جهان پیوسته و ظرفیت های توریستی خود را در قالب برج های بلندی چون برج خلیفه دبی و مراکز خرید پر زرق و برق به رخ گردشگران می کشد. در این مقاله مروری خواهیم داشت بر تاریخچه، آب و هوا، مذهب، زبان و اقتصاد این شهر عربی و سپس از چگونگی سفر به دبی و محبوب ترین جاذبه های توریستی این شهر و  همچنین از شرایط اقامت و کار در دبی سخن خواهیم گفت. با سفرآس 24 همراه باشید.

دبی ؛ عروس شیک پوش خلیج فارس

قیمت درهم دبی

اگر به لیست توریست پذیرترین کشورهای عربی نگاهی بیندازیم نام این شهر را در صدر آن خواهیم دید. امیر نشین دبی اگر چه زیر سایه امارات متحده عربی نفس می کشد، امّا در سال های اخیر از چنان جایگاهی برخوردار شده که حالا اگر عنوان کشور دبی را به آن دهیم به خطا نرفته ایم.

این مطالب هم میتونه جذاب باشه !

اغلب افراد پس از شنیدن نام این شهر دو چیز را در ذهن خود تصور می کنند: برج هایی سر به فلک کشیده از آن حاکم دبی و مراکز خرید لوکس و پر زرق و برق. در حقیقت برج های بلند به پیشرفت چشم گیر این شهر در صنعت ساخت و ساز  اشاره دارند و مراکز خرید از قابلیت های تجاری آن خبر می دهند.  این دوتوصیف  اگر چه تصویری کلی از این شهر را نشان می دهند، امّا مبهم تر از آن هستند که جذبه ای ایجاد کنند و یا کسی را به سمت اخذ ویزای دبی روانه کنند.

با توجه به اینکه اکنون این شهر، بیشتر به عنوان یک مقصد توریستی مطرح است، شناخت این شهر بیش از همه در گرو دانستن موقعیت مکانی آن است. بنابراین پیش از پرداختن به هر چیزی به جغرافیای این شهر نگاهی خواهیم انداخت و سپس از تمام ظرفیت هایی که این شهر را از دهکده ای بی نام به گران ترین شهر خاورمیانه تبدیل کرده است سخن خواهیم گفت.

موقعیت جغرافیایی؛ در آغوش بیابان و دریا

این مطلب هم میتونه جذاب باشه !

این شهر در جنوب غرب آسیا واقع شده و از همسایگان جنوبی ایران محسوب می شود. این شهر از جنوب و جنوب غربی با ابوظبی و از شمال با شرجه هم مرز است. رودخانه «الخور»  این شهر را  به دو بخش «دیره» و «بر» تقسیم می شود که هر کدام نمایی متفاوت دارند. در حالی که دیره بیشتر مسکونی است و حال و هوای سنتی خود را حفظ کرده، بر تسلیم مدرنیته شده و انواع ساختمان های لوکس و  برج های بلند را در خود جای داده است.

همسایگی با بیابان های عربستان و هم مرزی با آب های خلیج فارس به این شهر یک موقعیت جغرافیایی استثنائی بخشیده. موقعیتی که گردشگران را در دو حال و هوای متفاوت و شاید متناقض قرار می دهد و اقامت دبی را به یک اتفاق خاص تبدیل می کند. در این شهر هم می توانید  قدم زدن در سواحلی خوش آب و هوا را تجربه کنید و هم به تماشای آسمان پر ستاره کویر بنشینید. هم می توانید دل به دریای آبی بزنید و هم می توانید بیابان گردی با آفرود را امتحان کنید.

یکی از اطلاعات مورد نیاز شما برای ورود به این کشور اطلاع از قیمت درهم دبی است.  برای کسب اطلاعات در این زمینه تا انتهای مطلب با ما همراه باشید. 

پله پله تا امیرنشینی؛ تاریخ دبی چه می گوید؟

حاکم دبی

آنچه از این شهر در ذهن تاریخ ثبت شده مربوط به حدود 1095 است. در واقع سنت شفاهی عرب اطلاعات ما را نسبت به دوران ما قبل از این محدود کرده است. با این حال کاوش های باستان شناسی جای خالی منابع مکتوب را پر کرده و از وجود شهرک های انسانی در 8000 سال سال قبل از میلاد مسیح در این منطقه خبر می دهد.

 آنچه مشخص است  نقش موقعیت جغرافیایی این شهر در سیر تحولات تاریخی آن است. این شهر در قرن بیستم یک بندر مهم بود و پس از کشف نفت جایگاه بالایی پیدا کرد. در واقع کشف نفت در سال 1966 یک اتفاق مهم در تاریخ این کشور بود که نه تنها جمعیت آن را به ناگاه چندها برابر افزایش داد بلکه واحد پول دبی و قطر را از «روپیه خلیج» به «مجلس نقد قطر و دبی» تغییر داد.

تحول بعدی این شهر مربوط به زمانی است که بریتانیا این کشور را ترک کرد و دبی به همراه چند شیخ نشین دیگر امارت متحده عربی را بنیان نهادند و حاکم دبی توانست راه پیشرفت را برای کشورش باز کند. از این پس دبی پله پله از نردبان پیشرفت بالا می رود و اگر چه گاهی موانع گامش را سست می کنند، اما نمی توانند سد راهش شوند.  حالا این شهر به جایگاهی رسیده که نگاه جهان را به برج خلیفه دبی دوخته و گران ترین شهر خاورمیانه لقب گرفته است.

آب و هوا

«امروز هوایی گرم و آسمانی آفتابی را پیش رو خواهیم داشت!» این جمله ای است که اغلب روزها از اخبار هواشناسی کشور دبی به گوش می رسد. این شهر دارای آب و هوایی گرم و خشک است و در اغلب اوقات آسمانی صاف و آفتابی را تجربه می کند. تابستان های این شهر بسیار گرم و شرجی است و میانگین دما در آن به چهل درجه نیز می رسد.    

در دبی دمای زیر صفر درجه هیچ مفهومی ندارد. زمستان های این منطقه نیز با میانگین 23 درجه سانتی گراد به نوعی یک فصل گرم محسوب می شوند. با توجه به چنین شرایطی بهترین زمان برای سفر به دبی از آبان ماه تا اواسط بهار است. به هر حال در هر زمانی برای سفر نیازمند ویزای دبی هستید، بنابراین قبل از هر چیز باید مدارک لازم را که در ادامه مطلب به آنها اشاره خواهد شد تهیه نمایید.  

مذهب و زبان

سفر به دبی

دین رسمی در دبی اسلام است و اکثریت ساکنان این شهر از اهالی تسنن هستند. البته پیروان تشیع نیز در امارات کم نیستند که از کشورهایی چون ایران، هند، بحرین و عربستان با انگیزه های مختلفی چون کار در دبی وارد این کشور شده اند. حضور ملیت های مختلف در این منطقه ظهور مذاهب دیگری به جز اسلام را نیز به دنبال داشته است. مسیحیت و هندوئیسم از دیگر ادیانی هستند که در این شهر آزادانه و در زیر سیاست های گردشگری این شهر نفس می کشند. وجود کلیساهای مختلف در گوشه و کنار شهر و معبد هندو آزادی ادیان را در این منطقه به خوبی نشان می دهند.

دبی یک شهر عربی است و بالتبع زبان رسمی در آن زبان عربی است.  با این وجود، حضور ملیت های مختلف وجود زبان های متعدد را در این شهر سبب شده است. بنابراین برای اقامت دبی چندان نیازمتد دانستن زبان عربی نیستید. با سفر به این شهر فروشندگان زیادی را خواهید دید که به زبان گردشگران صحبت می کنند. این امر را تا حدودی می توان از سیاست های خاص مردم و دولت برای جذب هر چه بیشتر گردشگر دانست. زبان انگلیسی یکی از رایج ترین زبان های موجود در این شهر است که با دانستن آن در این کشور به راحتی می توانید با دیگران ارتباط برقرار کنید.

گذر مقتدرانه اقتصاد دبی از کانال نفت

اولین نقطه تحولات اقتصادی دبی را باید در میدان های نفت رصد کرد. جایی که کشف طلای سیاه یک منبع درآمد فوق العاده را تقدیم این شهر کرد. از این زمان به بعد این در آمدهای نفتی است که چرخ اقتصاد این منطقه را  در دست می گیرد. اما دبی نه نمی خواست و نمی توانست تا همیشه بر چنین منبعی تکیه کند. بنابراین در پی پیدا کردن جایگزینی برای این منبع و بالا بردن ارزش قیمت درهم دبی، شروع به ساخت و سازهای کلان، صادرات، جذب سرمایه گذاری های خارجی و گسترش صنعت توریسم کرد.

در حال حاضر اقتصاد شهر دبی چندان تکیه ای بر نفت ندارد و منابع نفتی تنها کمتر از شش در صد پول دبی را تشکیل می دهند.  حالا این صنعت توریسم است که فرمان اقتصاد دبی را در دست گرفته و با اقتدار می چرخاند.  برآوردها نشان می دهد دبی در سال 2019 بالغ بر هشت میلیون گردشگر را در خود جای داده که در این میان هند، عربستان سعودی، انگلیس و چین رتبه های اول تا چهارم را به خود اختصاص داده اند.

هتل های لوکس دبی همه ساله پذیرای گردشگران مختلفی از جای جای دنیا هستند و رستوران های مدرن این شهر از توریست های بسیاری با منوی خوراک عربی پذیرایی می کنند. این اعداد و ارقام نشان از جایگاه بالای دبی در گردشگری منطقه و سیاست خاص حاکم دبی برای جذب گردشگر دارد. صنعت توریسم در این کشور بیش از همه بر جاذبه های تجاری تکیه دارد و دبی اکنون یکی از بزرگ ترین مقاصد سرمایه گذاری خارجی و از مهم ترین بازارهای مالی جهان محسوب می شود. در حال حاضر سفر به دبی با انگیزه های تجاری بسیار پر طرفدار است. 

پرچم بالای دبی در جهان گردشگری

برج خلیفه دبی

اغلب گردشگران تمایل دارند به منطقه ای خوش آب و هوا سفر کنند و به همین دلیل کشورهایی با آب و هوای معتدل بالاترین میزان گردشگر را دارند. با این تفاسیر یک شهر گرم و خشک با آفتابی سوزان چگونه توانسته خود را به جایگاهی بالا در صنعت توریسم برساند؟! این سوالی است که پاسخ آن را باید در سیاست های تحسین برانگیز مدیران این شهر جستجو کردکه نمودی از آن در طراحی برج خلیفه دبی به چشم می خورد.

در این شهر به تعداد تمام متقاضیان ویزای دبی جاذبه وجود دارد. از سرمایه گذاری در بازارهای جهانی تا تن زدن به عمق آب های خلیج فارس. در واقع ایجاد جاذبه های توریستی متنوع، ترفند ویژه دبی برای جذب توریست بوده است. شهری که از بیابان های خشک و بی آب و علف خود  منطقه آفروید سواری می سازد، طبیعتاً هیچ کدام از ظرفیت های توریستی خود را دست کم نمی گیرد. مقایسه کنید با ایران که با وجود آب و هوای مطلوب و میراث عظیم فرهنگی و تاریخی نتوانسته در زمینه جذب گردشگر خارجی چندان موفق عمل کند.

اگر چه نمی توان نقش خلیج فارس و جاذبه های ساحلی آن را در رونق گردشگری این شهر نادیده گرفت، اما تکیه بیشتر توریسم این شهر بر جاذبه های مصنوعی و به ویژه زیرساخت های تجاری است. بخش قابل توجهی از گردشگران این شهر به هوای سرمایه گذاری و حضور در بازاری جهانی کشور دبی را مقصد خود قرار می دهند. فروش ملک به خارجی ها، دادن اقامت، ترانزیت مسافر و کالا نقش چشم گیری در رونق اقتصادی این شهر داشته است. البته وجود جاذبه های متنوع در جای جای این شهر نیز در جذب توریست بی تأثیر نبوده.

جاذبه های توریستی دبی

جاذبه های توریستی دبی در دو دسته کلی جاذبه های طبیعی و مصنوعی قرار دارند که در این میان سهم جاذبه های مصنوعی بیشتر به نظر می رسد. سواحل، برج های بلند، مراکز خرید و تفریحات را می توان مهم ترین جاذبه های این شهر دانست که حتی تقاضا برای اقامت دبی را نیز با سیری صعودی مواجه ساخته اند.

سواحل

همسایگی با خلیج فارس یکی از شانس های اصلی این شهر برای جذب گردشگر حتی با انگیزه کار در دبی محسوب می شود. این شهر گرم و خشک که در اغلب اوقات با آفتابی سوزان از مسافرانش پذیرایی می کند، راه جبران را در سواحل خوش آب و هوای خلیج فارس یافته است.

سواحل این شهر به دو دسته اختصاصی و عمومی تقسیم بندی می شوند. سواحل خصوصی در دست ویلاهای مسکونی و هتل های لوکس است و نصیب مسافران تورهای لاکچری می شود و  حضور در ساحل های عمومی برای تمام مسافران آزاد است. عمده جذابیت های سواحل دبی پس از زیبایی های طبیعی در تفریحات مهیج آن گنجانده شده است.  باید توجه داشته باشید که خرید بلیط تفریحات به قیمت درهم دبی بسیار ارزان تر از خرید با دلار تمام خواهد شد.

محبوب ترین سواحل دبی:

  • ساحل الممزار
  • ساحل جمیرا بیچ
  • ساحل لامر
  • ساحل مارینا بیچ
  • ساحل ام سقیم

برج ها

برج های دبی

هنگام راه رفتن در دبی باید به جای زمین نگاهتان را به آسمان بدوزید. جایی که برج هایی مرتفع خود نمایی می کنند و با قامت بر افراشته خود مسافران شهر دبی را سر بالا نگه می دارند. بسیاری از افراد دبی را با برج های بلندش می شناسند و با لقب شهر آسمان خراش ها از آن یاد می کنند. این برج ها که نشان از گسترش ساخت و ساز در این شهر دارند، حالا به جاذبه هایی توریستی بدل شده اند و چشم اندازهایی فوق العاده جذاب را به نمایش می گذارند.

جایی که این ساختمان های مرتفع در قالب هتل های لوکس ظاهر می شوند، می توانید گران ترین اقامتگاه های دنیا را در کشوری آسیایی ببینید و به دلایل ارزش صعودی پول دبی پی ببرید. این برج ها که بیش از همه به سبب طراحی خود مطرح هستند، امکانات متنوعی چون سالن های ورزشی و وسایل تفریحی را نیز در خود جای داده اند. تعدادی از برج هایی  که در سفر به دبی خواهید دید را در ادامه مشاهده می کنید.

برج های معروف دبی:

  • برج العرب
  • برج کایان
  • برج مارینا
  • برج پرنسس
  • برج الیت رزیدنس
  • برخ خلیفه دبی

مراکز خرید

یکی از اساسی ترین جاذبه های این شهر مراکز خریدی هستند که برای حاکم دبی درهم روی درهم می گذارند.  این شهر که عنوان پایتخت خرید خاورمیانه را از آن خود کرده، انواع بازار از سنتی تا مدرن و از ارزن تا گران را در خود جای داده است. آنچه خرید را در دبی لذت بخش کرده، ارزان بودن محصولات نیست، بلکه تنوع اجناس، فضای شیک بازارها و حضور برندهای معتبر است.

 با گشتی در این شهر به بازارهای ارزان نیز بر می خورید. حتی می توانید مراکزی را پیدا کنید که اجناس مد گذشته را با تخفیفاتی بالا (حتی 90 در صد) عرضه می کنند.  اوت لت مال یکی از این مراکز است. پوشاک، کیف و کفش، وسایل آرایشی، وسایل الکترونیکی و عطر پر طرفدارترین محصولاتی هستند که چمدان مسافران این شهر را پر می کنند. با این تفاسیر خرید را می توان از انگیزه های مهم اخذ ویزای دبی قلمداد کرد.

 لیست زیر دسته بندی جامعی را از انواع مراکز خرید در دبی نشان می دهد:

مراکز خرید لوکس

  • سیتی والک (City walk)
  • دبی مال (The Dubai mall)
  • بور جامان (Bur Jaman)
  • مرکز خرید امارات (Mall of the Emirates)

مراکز خرید ارزان

  • دراگن (The Dragon Mart)
  • اوت لت مال (Dubai Outlet Mall)
  • گلوبال ویلج (Global Village)
  • الکرامه (Al Karama)

بازارهای سنتی

بازار مرشد (Murshid Bazar Dubai)

مرکز خرید ابن بطوطه (Ibn Battuta Mall)

مرکز خرید وافی (Wafi mall)

مرکز خرید دبی (Dubai mall)

تفریحات

تفریحات دبی

تفریحات کشور دبی نیز از دیگر جاذبه های توریستی این شهر و البته از محبوب ترین آنها هستند. تفریحات در این شهر طیف گسترده ای از ورزش ها و بازی ها را در بر می گیرند و قدرت پاسخگویی به تمام سلایق را دارند. چه آنهایی که می خواهد در کویر ستاره بشمرند و بیابان گردی کنند و چه کسانی که دوست دارند دل به دریا بزنند و در کنار دلفین ها شنا کنند، در دبی به خواسته خود خواهند رسید.

در سال های اخیر  این شهر از نظر امکانات تفریحی مدرن و لوکس بسیار مجهز شده و اکنون دبی با احداث انواع پارک های آبی، شهر بازی ها و باشگاه ها و برگزاری انواع مسابقات و تفریحات بیش از پیش برای گردشگران و متقاضیان اقامت دبی جذابیت دارد. اگر قصد تفریح در این شهر را دارید لیست محبوب ترین تفریحات را به یاد داشته باشید.

محبوب ترین تفریحات تور دبی

  • تور هلی کوپتر سواری
  • تور سافاری (با ماشین های آفرود)
  • دلفیناریوم آتلانتیس
  • باشگاه گلف امارات
  • اسکای دایوینگ
  • چوگان با شتر
  • ماشین سواری روی آب
  • تماشای مسابقات اسب سواری
  • فلای بورد

طعم خوراک های عربی

کشورهای عربی به مهمان نوازی مشهور هستند و این مهمان نوازیِ خود را با منویی از خوراک های خوش طعم پیشکش مسافران می کنند. شهرت خوراک های جهان عرب به جایی رسیده که حالا رستوران های مطرح دنیا نیز بخشی از منوی خود را به غذاهای عربی اختصاص داده اند. معروف ترین غذاهای شهر دبی با گوشت طبخ می شوند و با ادویه هایی مخصوص طعم می گیرند. نان و برنج نیز از اصلی ترین مواد خوراک های دبی هستند. یکی از راه های گرفتن ویزای این شهر درخواست کار در دبی است که در ادامه مقاله با شرایط آن آشنا خواهید شد.

معروف ترین خوراک های دبی

  • شتر شکم پر
  • کوشاری
  • قوزی
  • شاورما
  • الحریص
  • مجبوس

رستوران ها

رستوران های لاکچری

  • ایندگو بای ونیت (Indego by vineet Restaurant)
  • المحاره (Al Mahara Restaurant) 
  • آرمانی (Armani Restaurant)
  • پیرچیک (Pierchic Restaurant) 
  • اتمسفر (Atmosphere Restaurant)

رستوران های ارزان

  • فیش هات (fish hat)
  • وکیو نودل (wokyo noodle)
  • ارمیتسر (armister)
  • اسپشیال استادی (special ostadi)

رستوران های ایرانی

  • رستوران شایان
  • رستوران حاتم
  • رستوران شبستان
  • کباب مخصوص الاستادی
  • رستوران انار
  • رستوران شهرزاد

سفر به دبی و مقدمات آن

ویزای دبی

سفر به هر کشور خارجی نیازمند مقدماتی است که پیش از هر تصمیمی باید از آنها اطلاع داشته باشید. این مقدمات گاهاً چنان دست و پاگیر می شوند که مسافران را مجبور می کنند قید سفرهای خارجی را بزنند. خبر خوش اینکه اکنون با ارائه خدمات آنلاین از سوی سایت های گردشگری این مقدمات بسیار راحت تر صورت می گیرد و بخشی از آنها توسط خود کارشناسان سایت انجام می شود. اخذ ویزا و خرید بلیط از مهم ترین مقدمات ورود به دبی هستند که در ادامه با روند انجام آنها بیشتر آشنا می شوید. اطلاع از قیمت درهم دبی نیز از ضروریات سفر شما خواهد بود.

اخذ ویزا

لذت اقامت در جوار برج خلیفه دبی محبوبیت اخذ ویزای این شهر را در پی داشته و شمار متقاضیان اقامت در امارات را افزایش داده است. جهت دریافت ویزای امارات نیازی به مراجعه حضوری نیست و کارگزاران درخواست شما را انجام خواهند داد. مدارک لازم برای اخذ ویزا شامل تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه، اسکن یک قطعه عکس رنگی و تصویر صفحه اول پاسپورت با هفت ماه اعتبار می شود.

این ویزا در انواع گوناگونی صادر می شود و شما با توجه به مدت روزهای سفر خود و همچنین  تعداد رفت و آمدهای خود به این شهر آن را دریافت می نمایید. نکته ای که باید بدانید این است که واحد پول دبی درهم است و سفر به این کشور نیازمند تبدیل ارز به این واحد پولی است. در لیست زیر انواع ویزا و شرایط آن را مشاهده می کنید.

انواع ویزای دبی

  • ویزای توریستی عادی: برای 14 روز اقامت
  • ویزای توریستی یک ماهه: برای یک تا سی روز اقامت
  • ویزای توریستی یک ماهه مولتی: رفت و آمد به دبی در طول یک ماه به هر تعدادی که می خواهید
  • ویزای توریستی سه ماهه: برای یک تا نود روز اقامت
  • ویزای توریستی سه ماهه مولتی: رفت و آمد به دبی در طول سه ماه به هر تعدادی که می خواهید

خرید بلیط

خرید بلیط از دیگر اقداماتی است که پیش از سفر به کشور دبی باید انجام دهید. این بلیط هم به صورت هوایی و هم به صورت دریایی برای مسافران در دسترس است و هر کدام طرفداران خاص خود را دارد. سفر هوایی بسیار سریع تر و راحت تر است و در مقابل سفر دریایی جذاب و پر ماجرا است.

برای سفر با کشتی باید نخست به بندر لنگه بروید و سپس سوار بر کشتی آب های خلیج فارس را دور بزنید. سفر دریایی شما حدود هشت ساعت طول خواهد کشید. مزیت این نوع سفر علاوه بر دیدن زیبایی های خلیج هزینه پایین و همچنین امکان حمل بیشتر بار نسبت به هواپیماست. در حال حاضر امکان رزرو هر دو نوع بلیط به صورت آنلاین و حضوری برای مسافران وجود دارد.

اقامت دبی و سه راه میانبر آن

تبدیل شدن دبی به یکی از قطب های تجاری جهان به وسوسه مهاجرت به این شهر دامن زده و افراد زیادی را به دنبال اخذ اقامت کشانده است. اگر چه سیاست های آل مکتوم به عنوان حاکم دبی هیچگاه مهاجران را به عنوان بخشی از جمعیت بومی خود نمی پزیرد، اما راه های زیادی را برای اقامت پیش پای آنان می نهد. اخذ ویزای طلایی، ویزای تحصیلی و ازدواج سه راه میانبر برای دسترسی راحت تر به اقامت در کشور امارات است.

ویزای طلایی به صاحبان تخصص های خاص و دارندگان مدرک دکترا از دانشگاه های معتبر و همچنین مخترعان تعلق می گیرد. برای گرفتن ویزای تحصیلی نیز باید در یکی از دانشگاه های این کشور تحصیل نمایید. گرفتن این ویزا مشروط به داشتن مدرک آیلتس است. سومین راه برای گرفتن اقامت امارات ازدواج با اهالی این کشور است که قوانین آن مشابه با ایران است.

روش دیگر برای مهاجرات داشتن کار در دبی است. در این روش باید فرد دارای تخصص یا دانشی خاص و یا مدرکی معتبر باشد تا توسط یک کارفرما به این کشور دعوت شود. درخواست کارفرما به طور الکترونیکی صادر می شود و سپس متقاضی می تواند ویزای کار را دریافت کند و پس از آن با پول دبی در آمد خوبی نصیب خود کند.

سخن پایانی

دبی

دبی از جمله شهرهایی است که با انگیزه های مختلفی می توان به آن سفر کرد. گردش و تفریح، خرید، سرمایه گذاری، کار و اقامت مهم ترین انگیزه هایی هستند که شما را به اقامت در شهر برج خلیفه دبی ترغیب می کنند. برای سفر به این کشور نیازند ویزا هستید که رفتن آن به صورت غیر حضوری انجام می شود و چندان سخت نیست. پس از آن می توانید با یکی از دو روش پرواز یا سفر دریایی وارد این شهر شوید.

 قبل از شروع سفر لازم است قیمت درهم دبی را چک کرده و از روش های تبدیل ارز خود به درهم مطلع باشید. در حال حاضر درهم امارات معادل 760 و 69 ایران است. اگر به دنبال مهاجرت به امارات هستید نیز می توانید با تحصیل، کار، ازدواج و اخذ ویزای طلایی راه خود را به این کشور باز کنید.

3.9/5 - (13 امتیاز)
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.