عمل به توصیه های ایمنی در خانه
خانه سرپناه و مکان امن تمام اعضای خانواده محسوب می شود اما گاهی این سرپناه تبدیل به یک مکان خطرناک می شود. با عمل به توصیه های ایمنی محل سکونت خود را برای خانواده امن و قابل اعتماد کنید. اغلب حوادثی که در خانه اتفاق می افتند در اثر ساده انگاری و عمل نکردن به نکات ایمنی می باشد. گاهی اوقات با رعایت کردن نکات ساده و کوچک می توانید از بروز حوادث بزرگ مالی و جانی جلوگیری کنید.
عمل به توصیه های ایمنی در رابطه با کودکان
1. یکی از توصیه های ایمنی برای کودکان دور کردن فندک و کبریت از آن ها می باشد.
2. بسیاری از والدین مواد شوینده، ترکیبات شیمیایی، روغن ها و … را در کابینت منزل، انباری و پارکینگ نگهداری می کنند. مراقب باشید که این مواد در دسترس کودکان قرار نگیرند.
3. تا جایی که امکان دارد اشیا و اکسسوری های تزئینی کوچک را از دسترس کودکان دور نگه دارید. به ویژه کودکان نوپا که هر چیزی را داخل دهان خود می برند.
موش پوشش عایق سیم را می جود.
نکاتی در رابطه با ایمنی برق در منزل
1. یکی از توصیه های ایمنی در رابطه با سیستم برق کشی منزل این است که کلیه ی پوشش های سیم کشی باید با عایق ها و روکش های قوی پوشانده شوند. گاهی اوقات حشرات و جوندگان مانند موش ها روکش عایق را می جوند که موجب اتصالی در ساختمان می شود.
2. چنان چه لوازم برقی زیادی را به یک مدار متصل کنید فیوز برق می پرد. از این رو بار اضافه به مدار جریان الکتریکی وارد نکنید.
توصیه های ایمنی در رابطه با گاز در منزل در ادامه ی توصیه های ایمنی باید تمام انشعابات لوله های گاز را بررسی کنید. چنان چه نشتی در انشعابات وجود داشته باشد باید به سرعت رفع شود. از قرار دادن مواد اشتعال زا در اطراف انشعابات گاز خودداری کنید. آب گرم کن ها، خشک کن ها و … باید دریچه تهویه ی گاز داشته باشند و در صورتی که این دریچه دچار مشکل شد باید آن را رفع کنید. چنانچه متوجه ی نشتی لوله های گاز، دریچه های تهویه و … شدید باید از متخصصین لوله کشی گاز بخواهید که به بررسی این تاسیسات بپردازند.