از سراسر وب

بهترین راه برای پیدا کردن کار دانشجویی در کانادا چیست؟

کانادا یکی از جذاب‌ترین مقاصد تحصیلی در جهان است. طبق گزارش اداره مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا (IRCC)، بیش از 500000 دانشجوی بین‌المللی هرساله در یکی از دانشگاه‌های کانادا ثبت‌نام می‌کنند.

اما روش‌های یافتن کار به‌عنوان دانشجوی بین‌المللی در کانادا چیست؟ اینکه چه روش‌هایی وجود داد و چه نکاتی را باید مدنظر قرار داد، در این مقاله بررسی خواهد شد.

مقررات کار برای کار در محوطه دانشگاه

قبل از پرداختن به کاریابی و روش‌های آن بهتر است با قوانین مهم کاری در کشور کانادا آشنا شوید. در کانادا پس از شروع تحصیل می‌توانید در محوطه دانشگاه کار کنید.

فقط در صورتی می‌توانید در محوطه دانشگاه کار کنید که مجوز تحصیل شما شامل شرایطی باشد که می‌گوید می‌توانید در محوطه دانشگاه یا خارج از آن کار کنید.

خوب است بدانید که اگر در مجوز تحصیلی شما ذکر نشده است که می‌توانید در محوطه دانشگاه یا خارج از آن کار کنید، می‌توانید درخواست کنید که این تغییر (رایگان) انجام شود.

تا زمانی که شرایط زیر را داشته باشید برای کار در محوطه دانشگاه نیازی به مجوز کار ندارید:

  • درصورتی‌که شما یک دانشجوی تمام‌وقت هستید.
  • در شرایطی که شما یک مجوز تحصیلی معتبر دارید.
  • وقتی که یک شماره بیمه اجتماعی (SIN) دارید.

مجموعه حقوقی مهاجرتی کاناداپاس با مدیریت آقای مهیار حلاج پور به‌عنوان مشاور حقوقی و وکیل ICCRC مهاجرت کانادا در تورنتو، امکان ارائه تمام خدمات مهاجرتی در کانادا از جمله مؤسسه اعزام دانشجو به کانادا، مؤسسه کاریابی و تمامی ویزاهای موقت و دائم کانادا را دارد. برای خواندن درباره مسیر مهاجرت به کانادا کلیک کنید.

مقررات کار برای کارهای خارج از دانشگاه

  • فقط پس از شروع تحصیل می‌توانید خارج از دانشگاه کار کنید.
  • تنها در صورتی می‌توانید بدون مجوز کار در خارج از دانشگاه کار کنید که هم شما و هم کارفرما اطمینان حاصل کنید که این کار قبل از شروع از نظر قانونی امکان‌پذیر است. اگر بدون رعایت شرایط شروع به کار کنید، ممکن است از شما خواسته شود که کشور را ترک کنید.
  • فقط در صورتی می‌توانید در محوطه دانشگاه کار کنید که مجوز تحصیل شما شامل شرایطی باشد که می‌گوید می‌توانید در محوطه دانشگاه یا خارج از آن کار کنید.

تا زمانی که شرایط زیر را داشته باشید برای کار در خارج از دانشگاه نیازی به مجوز کار ندارید:

  • شما دانشجوی تمام‌وقت در یک مؤسسه آموزشی تعیین شده (DLI) هستید. اگر دانشگاه شما DLI نباشد، نمی‌توانید کار کنید.
  • درصورتی‌که شما در یک برنامه آکادمیک/حرفه‌ای پس از متوسطه یا یک دوره آموزشی حرفه‌ای ثبت‌نام کرده‌اید.
  • تحصیلات شما حداقل 6 ماه طول می‌کشد و با مدرک، دیپلم یا گواهی فارغ‌التحصیل می‌شوید.
  • شما یک مجوز تحصیلی معتبر دارید.
  • شما یک شماره بیمه اجتماعی دارید.

در طول دوره تحصیلی یا مدرسه، شما فقط می‌توانید 20 ساعت در هفته کار کنید. در زمان استراحت، آزادی بیشتری دارید. به‌عنوان‌مثال در تعطیلات زمستانی یا تابستانی  می‌توانید در کار تمام‌وقت، اضافه‌کاری یا 2 کار نیمه‌وقت کار کنید.

اطلاعات دقیق و به روز درباره دریافت ویزای تحصیلی کانادا و کار پس از تحصیل در کانادا را در این مقاله از سایت کاناداپاس بخوانید.

شبکه‌سازی کلید یافتن مشاغل در کانادا

شبکه به‌عنوان عمل یا فرایند تعامل با دیگران برای تبادل اطلاعات و توسعه تماس‌های حرفه‌ای یا اجتماعی تعریف می‌شود. هنگامی که شما به‌عنوان یک دانشجوی بین‌المللی تلاش خود را برای یافتن شغل در کانادا آغاز می‌کنید، شبکه نقش مهمی ایفا می‌کند.

مزایای اصلی شبکه‌سازی در رشد شغلی و یافتن شغل در کانادا به شرح زیر است:

  • قرارگرفتن در معرض تجربه و آموزش باعث ایجاد مشاغل می‌شوند. قرارگرفتن در معرض دانش و تجربه ذهن‌های موفق و حرفه‌ای شما را قادر می‌سازد تا صلاحیت‌ها و مهارت‌هایی را که دارید ارزیابی کنید.
  • فرصت‌های حرفه‌ای، آخرین به‌روزرسانی‌ها به شما ارائه می‌شوند. هنگامی که شروع به شبکه‌سازی با افراد مناسب می‌کنید، منبعی از فرصت‌های حرفه‌ای را دریافت می‌کنید.
  • با توجه بیشتر، اعتمادبه‌نفس شما بالا می‌رود و مغز شما شروع به پردازش بایدها و نبایدها می‌کند که باید برای رسیدن به اهداف تعیین شده اتخاذ کند.

وب‌سایت‌های معروف کاریابی در کانادا

یکی از بهترین روش‌های کاریابی در کانادا این است که از وب‌سایت‌های کاریابی دیدن کنید و شروع به ارسال درخواست کنید.

گاهی اوقات ممکن است خسته‌کننده و وقت‌گیر به نظر برسد؛ اما بررسی لیست‌های شغلی ضروری است اما بسیاری از آن‌ها خوشبختانه به‌صورت آنلاین در دسترس هستند.

برای مشاغل در محوطه دانشگاه، اطلاعیه‌ها ممکن است در سالن‌های دانشگاه یا مناطق ویژه تعیین شده در دسترس باشد. اما ما بر منابع موجود آنلاین تمرکز خواهیم کرد. در اینجا چند نمونه از منابع مهم کاریابی معرفی خواهد شد:

  1. وب‌سایت Job Bank: آگهی‌های شغلی از کارفرمایان در سراسر کانادا
  2. وب‌سایت Indeed : یکی از محبوب‌ترین سایت‌ها برای جستجوی کار از هر کجای دنیا به‌خصوص در کانادا است. Indeed دسترسی رایگان به جستجوهای شغلی، انتشار رزومه و شرکت‌های مختلفی را که استخدام می‌کنند؛ بررسی می‌کند. این سایت بیش از 250 میلیون بازدیدکننده ماهانه دارد و در هر ثانیه 10 شغل به پلتفرم اضافه می‌کند.
  3. سایت کاریابی Glassdoor: یک سایت بررسی جهانی و فهرست مشاغل با میلیون‌ها کاربر است. Glassdoor پلتفرمی را برای پست کردن و درخواست شغل ارائه می‌دهد که دارای رتبه‌بندی تأیید، گزارش حقوق و بررسی کارمندان سابق است. آنها بیش از 60 میلیون بازدیدکننده ماهانه و 1.5 میلیون کارفرما دارند که به دنبال افراد جدید برای اضافه‌کردن به شرکت‌های خود هستند.
  4. talentegg.ca : مشاغل برای دانشجویان یا فارغ‌التحصیلان اخیر
  5. hcharityvillage.com : در این وب‌سایت می‌توانید شغل یا فرصت‌های داوطلبانه پیدا کنید.
  6. goodwork.ca : در این وب‌سایت می‌توانید مشاغل «سبز» با تمرکز بر پایداری و تغییرات مثبت محیطی پیدا کنید.

این لیست می‌تواند ادامه یابد، اما این وب‌سایت‌ها باید برای شروع شما کافی باشند.

چگونه شانس خود را برای یافتن شغل در کانادا افزایش دهیم؟

برخی از مواردی که برای افزایش شانس در کاریابی باید مدنظر قرار دهید عبارت‌اند از:

  • در انجمن‌ها و تشکل‌های دانشجویی شرکت کنید.
  • در برنامه‌ها و فعالیت‌های داوطلبانه شرکت کنید.
  • به دوره‌های کارآموزی، سمینارها، مسابقات یا کارگاه‌های مرتبط با علایق خود بپیوندید.
  • شبکه‌سازی را شروع کنید: با افراد همفکر ملاقات کنید و یکدیگر را بشناسید.
  • ذهن خود را باز نگه دارید: نقش‌های شغلی به‌ظاهر نامرتبط می‌توانند برای شما عالی باشند تا زمانی که با چیزهایی که می‌خواهید یاد بگیرید یا مشکلاتی که می‌خواهید حل کنید همپوشانی داشته باشند.

سخن پایانی

درباره فرهنگ کار در کانادا تحقیق کنید و بیاموزید. زبان بدن، نحوه لباس پوشیدن، مهارت‌های ارتباطی و مهارت‌های مدیریت زمان می‌تواند زمینه‌های کلیدی باشد که همیشه برای کاریابی می‌توانید روی آن‌ها کار کنید.

اولین نفر باید جهت امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا