۱۰ قانون طلایی برای پیدا کردن شغل در استرالیا

0

کشور خودمان با وجود زبان مشترک، فرهنگ مشترک و خیلی شرایط دیگر در عین کمبود کار، سخت و حساس است؛ حالا اگر قصد داشته باشید ویزای اسکیل ورکر کشوری دیگر مثل استرالیا را بگیرید و در این کشور شغل مناسب پیدا کنید، کار از این هم سخت‌تر خواهد شد.

به همین دلیل، در مقاله پیش رو تلاش شده تا ۱۰ قانون طلایی که برای پیدا کردن شغل در استرالیا نیاز دارید، مورد بررسی قرار گیرد. در این مطلب، نکاتی گردآوری شده‌اند که هم در کشور استرالیا و هم در هر جای دیگر دنیا که بخواهید مهاجرت کنید از کانادا و امریکا تا شرق آسیا، قابل استفاده هستند. پس در ادامه با ما همراه باشید.

۱. در بازار کاری خود جستجو کنید

برخی از موقعیت‌ها و مهارت‌های شغلی در استرالیا تقاضای زیادی دارند و برخی کمتر. هرچه بیشتر مطالعه کنید، بیشتر متوجه خواهید شد که در چه جایگاهی از بازار قرار دارید.

اگر مهارت‌های دیجیتال و تجارت الکترونیک (eCommerce) را دنبال می‌کنید، ممکن است پیدا کردن در استرالیا برای شما نسبتا آسان باشد؛ یا اگر مایل به کار در شهرهای دوردست هستید، ممکن است با رقابت کمتری روبه‌رو شوید.

همچنین می‌توانید با فیلتر کردن حقوق و دستمزد در سایت‌های کاریابی، از متوسط حقوق پرداختی برای حوزه کاری خود آگاه شوید. این کار به شما کمک می‌کند تا با پیدا کردن و ارسال درخواست برای مشاغلی که مناسب شما هستند، در زمان و انرژی خود صرفه جویی کنید.

۲. از سایت‌های کاریابی استفاده کنید

اگر برای دریافت ویزای کار استرالیا قصد دارید خودتان در این کشور به‌دنبال شغل بگردید و مایل به کمک گرفتن افراد خبره و وکلای مهاجرت نیستید، پیشنهاد می‌کنیم که سایت‌های کاریابی زیر را مورد بررسی قرار دهید:

●       LinkedIn

●       Seek

●       CareerOne

●       GlassDoor

●       EthicalJobs

●       Mumbrella

●       FlexCareers

●       GradCareers

●       Gumtree

●       Indeed

۳. ویزای خود را انتخاب کنید

چندین ویزا برای مهاجرت به استرالیا در دسترس است که باید قبل از ارسال درخواست و پیدا کردن شغل، یکی از آن‌ها را انتخاب کنید. در ادامه انواع اصلی ویزا که به شما امکان کار در استرالیا می‌دهند، آورده شده است:

●       ویزای دانشجویی (Student visa): ساده‌ترین نوع ویزا است و به‌عنوان ادامه‌ای برای ویزای تعطیلات کاری محبوبیت دارد. با این حال، بزرگ‌ترین محدودیت ویزای دانشجویی این است که اجازه ندارید بیش از ۲۰ ساعت در هفته کار کنید که می‌تواند مانعی برای شرکت‌ها باشد.

●       ویزای تحصیلات تکمیلی (Graduate Visa): برای دانشجویان بین‌المللی که به تازگی فارغ‌التحصیل شده‌اند و دارای مهارت‌ها و صلاحیت‌های مرتبط هستند، مناسب است. این ویزا به شما اجازه می‌دهد ۱۸ ماه به‌صورت تمام وقت کار کنید.

●       حمایت مالی (Sponsorship): ویزای TSS قبلا ساب کلاس ۴۵۷ بود و اکنون ساب کلاس ۴۸۲ است. متداول‌ترین راه برای اقامت ۲ یا ۴ سال اضافی، بسته به منطقه محسوب می‌شود.

●       طرح Employer Nomination Scheme (ساب کلاس ۱۸۶): یک شرکت شما را مستقیما نامزد می‌کند. پس از دریافت این ویزا، امکان دسترسی به اقامت دائم را خواهید داشت و معمولا در ادامه ویزای TSS است.

●       ویزای اسکیل ورکر استرالیا (ساب کلاس ۱۸۹ یا ۱۹۰): این ویزا یک سیستم امتیازی دارد. پس از دریافت، امکان درخواست برای ویزای دائم را خواهید داشت. این ویزا می‌تواند مستقل (ساب کلاس ۱۸۹) باشد یا توسط یک ایالت یا منطقه (ویزای ۱۹۰) حمایت شود.

۴. با محدودیت‌های ویزای خود آشنا باشید

همانطور که در بالا متوجه شدید، برخی ویزاهای خاص، نوع کاری که می‌توانید انجام دهید و/یا تعداد ساعات کاری مشخصی دارند و نمی‌توانید از آن‌ها تخطی کنید. شهروندان استرالیایی، مقیم دائم و اتباع نیوزلندی دارای ویزاهای دسته ویژه (ساب کلاس ۴۴۴)، تنها افرادی هستند که حق نامحدودی برای کار در استرالیا دارند.

دانستن قوانین ویزایی که دریافت کرده‌اید بسیار مهم است. می‌توانید جزئیات و شرایط ویزای خود را از تایید اعتبار آنلاین ویزای استرالیا (VEVO) یا یک وکیل مهاجرت، بررسی کنید. مواردی که باید بررسی کنید، تاریخ انقضای ویزا، مدت زمانی که می‌توانید در استرالیا بمانید و کارهایی که می‌توانید یا نمی‌توانید با این ویزا انجام دهید، هستند.

۵. به زبان انگلیسی مسلط شوید

تسلط به زبان انگلیسی در بازار کار استرالیا بسیار اهمیت دارد. همچنین، مهارت‌های ارتباطی خوب، برای همکاری و تعامل موثر با همکاران و مشتریان ضروری خواهد بود.

برای بهبود مهارت‌های زبان انگلیسی خود، ثبت نام در دوره‌های زبان و شرکت در آزمون‌های معتبر مانند آیلتس یا تافل را جدی بگیرید. توانایی صحبت کردن و تعامل به زبان انگلیسی، به میزان قابل توجهی شانس استخدام شما در یک شرکت استرالیایی را افزایش می‌دهد.

۶. رزومه مناسب آماده کنید

تجربه کاری خود را در رزومه به‌گونه‌ای بگنجانید که شرکت‌ها با آن آشنا شوند. تصور نکنید که کارفرمایان استرالیایی در مورد شرکت‌های ایرانی آشنایی دارند. یک پاراگراف در رزومه خود اضافه کنید که به‌طور کامل کسب‌وکار مورد نظر و موقعیت شغلی شما در آن شرکت را توضیح می‌دهد.

مسائل کلیدی را در نامه پوششی یا کاور لتر خود بنویسید. همچنین می‌توانید پیشنهاد دهید که آن شرکت در قدم بعدی می‌تواند چه کاری انجام دهد. کارفرمای شما ممکن است هر روز با رزومه‌های خارجی سروکار نداشته باشد و نداند که چگونه می‌تواند با شما ارتباط برقرار کند.

همیشه هنگام نوشتن رزومه و کاور لتر برای یک شغل در استرالیا (همچنین در دیگر کشورها) به یاد داشته باشید که یک کارفرما، بهترین فرد را برای این موقعیت شغلی می‌خواهد؛ بنابراین مهم است که به جای پرداختن به محل زندگی خود، بر مدارک و تجربه‌های کاری که به‌دست آورده‌اید تمرکز داشته باشید.

۷. با تکنولوژی آشنا باشید

امروزه انجام مصاحبه از طریق تلفن، اسکایپ یا سایر پلتفرم‌های دیجیتال، رایج شده است؛ با این حال نباید از کارفرمایان و استخدام‌کنندگان انتظار داشته باشید که از نرم‌افزار و پلتفرم مطلوب شما برای مصاحبه استفاده کنند.

مطمئن شوید که در تمام پلتفرم‌های مصاحبه تصویری مانند اسکایپ، Google Meet و غیره عضو هستید.

۸. با حقوق خود در استرالیا آشنا باشید

مهم نیست که با چه نوع ویزایی وارد خاک استرالیا شده‌اید و از کدام کشور آمده‌اید؛ همه افراد شاغل در استرالیا از حقوق و حمایت‌های یکسانی در محل کار برخوردارند.

کارفرمای شما باید قوانین محل کار و مهاجرت را رعایت کند و این قوانین شامل پرداخت مبلغ مناسب برای تمامی ساعاتی است که کار کرده‌اید (نرخ دستمزد توسط دولت استرالیا تعیین می‌شود و نمی‌توان آن را زیر پا گذاشت)، اطمینان از داشتن مکانی امن برای کار و غیره می‌شود.

مهم‌ترین مسئله‌ای که باید بدانید این است که نیروهای کار خارجی معمولا از حقوق استخدامی یکسانی با شهروندان استرالیایی برخوردار هستند. این حقوق شامل حق دریافت حداقل دستمزد، حمایت از اخراج ناعادلانه و آزادی از تبعیض در محل کار است.

۹. آماده به عقب برگشتن باشید

بعید است که شغل اول شما با ویزای اسکیل ورکر استرالیا یا هر ویزای دیگری برای همیشه پایدار باشد. بپذیرید که باید آماده یک قدم به عقب برگشتن باشید تا بتوانید تجربه ضروری در استرالیا را به‌دست آورید.

حتی ممکن است نیاز داشته باشید که برخی کارهای داوطلبانه را در این کشور انجام دهید تا تجربه مورد نیاز و ارتباطات لازم با کارفرمایان را به‌دست آورید.

۱۰. با فرایند اپلای کردن آشنا باشید

در نهایت، باید حتما با نحوه ارسال درخواست کاری آ‌شنا باشید. مقالات مختلف در وبسایت‌ها را مطالعه کنید. از یک وکیل مهاجرت مشاوره بگیرید، با کسانی که در گذشته ویزای اسکیل ورکر استرالیا یا هر ویزای کاری دیگر را دریافت کرده‌اند صحبت کنید.

هر روز وبسایت‌هایی که در بالا اشاره کردیم را چک کنید تا مطمئن شوید که هیچ فرصتی را از دست نمی‌دهید. یادتان باشد که برای مهاجرت کاری به استرالیا، باید به‌دنبال بهترین فرصت‌ها باشید.

سخن پایانی

پیدا کردن شغل یا دریافت ویزای اسکیل ورکر استرالیا ممکن است کاری چالش‌برانگیز و طاقت‌فرسا به‌نظر برسد؛ اما اگر استراتژی و آمادگی مناسبی داشته باشید، می‌توانید شانس موفقیت خود را افزایش دهید.

به یاد داشته باشید که حتما بازار کار استرالیا را مورد بررسی قرار دهید؛ شرایط مورد نیاز برای ارسال درخواست کاری را به خوبی فراهم کنید. فعال باشید و برای دستیابی به هدفی که دارید، تمام تلاش خود به کار ببندید.

با این حال، با استفاده از ۱۰ قانونی که در بالا ارائه شد، به‌خوبی می‌توانید شغل مناسب خود را در استرالیا پیدا کنید.

4.5/5 - (2 امتیاز)
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.