نگاهی بر مساجد زیبای ترکیه

مساجد زیبای ترکیه
0

ترکیه یکی از بزرگ‌ترین کشورهای خاورمیانه محسوب می‌شود و به  یکی از مقاصد گردشگری تبدیل شده است. این شهر تلفیقی اسلامی و هنری دارد و ترکیب جاذبه‌های تفریحی طبیعی و تاریخی در کنار هم سبب شده که تعداد زیادی از مسافران به دیدن ترکیه بروند.

 ترکیه یکی از کشورهای معروف است که در آن پدیده‌های توریستی  بسیاری وجود دارد. در واقع در ترکیه زیبایی‌های بی‌نظیر را می‌توانید ببینید و اکثر بناهایش  به دوره عثمانی بر می‌گردد. در این مطلب می‌خواهیم شما را با مساجد زیبای ترکیه آشنا کنیم. برای اطلاعات بیشتر به شما پیشنهاد می‌کنم که متن زیر را تا انتها مطالعه کنید تا راجع به مساجد زیبای ترکیه بیشتر بدانید و در هنگام سفر به ترکیه حتماً از این مساجد زیبای ترکیه دیدن کنید.

مساجد زیبای ترکیه

  • مسجد بزرگ چاملیجا استانبول
  • مسجد ایاصوفیه استانبول
  • مسجد سلطان احمد استانبول
  • مسجد رستم پاشا استانبول
  • مسجد دولماباغچه استانبول
  • مسجد فاتح استانبول
  • مسجد جدید استانبول
  • مسجد ایوب سلطان استانبول
  • مسجد شاهزاده استانبول
  • مسجد اورتاکوی استانبول
  • مسجد بایزید دوم استانبول
  • مسجد فتحیه استانبول
  • مسجد قلندر خانه استانبول
  • مسجد زیرک استانبول
  • مسجد شاکرین استانبول
  • مسجد عزیز محمد استانبول
  • مسجد سلیمانیه استانبول
  • مسجد نور عثمانیه استانبول

جالب است بدانید بیش‌تر مساجد زیبای ترکیه ساخته شده‌اند و همه آن‌ها در نوع خود زیبا هستند و بسیار شکلی زیبا و خاص دارند.

مسجد بزرگ چاملیجا استانبول، مسجدی پرآوازه و زیبا در ترکیه

این مطالب هم میتونه جذاب باشه !

مسجد چاملیجا یکی از زیباترین مساجد زیبای ترکیه است که شکلی متفاوت دارد و هر چقدر از زیبایی آن بگویم کم گفته‌ام. مسجد چاملیجا که به معنی سروستان است و حدود ۶۳ هزار نفر می‌توانند برای برپایی نماز در این مسجد حضور پیدا کنند. بزرگ‌ترین مساجد زیبای ترکیه در قسمت آسیایی استانبول قرار دارد که در ارتفاع بالایی بزرگ‌ترین مساجد زیبای ترکیه در قسمت آسیایی استانبول قرار گرفته است که ارتفاع آن بسیار بالاست و بر روی یک  تپه ساخته شده است. معماری آن بسیار باشکوه است و همانند نگینی در دشت شن می‌درخشد.

تور استانبول یکی از با کیفیت ترین تور های ترکیه است.

 جاذبه گردشگری بسیار منحصربه‌فرد است و برای ساخت آن ۱۰۰ میلیون دلار هزینه استفاده شده است. بزرگ‌ترین مسجد در دوره ریاست‌جمهوری رجب طیب اردوغان ساخته شده است. این مسجد بسیار منحصربه‌فرد است . بسیاری از گردشگرانی که  در تاریخ ۳ می  ۲۰۱۹ که با تورهای مختلفی به استانبول سفرکرده بودند شاهد افتتاح این مسجد بوده‌اند.

 این مسجد بسیار مهم است و بزرگ‌ترین مساجد زیبای ترکیه  محسوب می شود و شش مناره بزرگ در اطراف آن ساخته شده است ساخت مسجد بزرگ ترکیه با مساحت ۱۷ هزار مترمربع در ۶ سال کاری بسیار دشوار است و به یکی از نمادهای این شهر تبدیل شده است. این مسجد ۶۳ هزار نفر را در خود جای می‌دهد. معماری این مسجد واقعاً منحصربه‌فرد است اگر به دیدن مسجد بروید زیبایی‌ها آن را از نزدیک می‌بینید.

معماران این مسجد  باشکوه «بهار میزراق» و «خیریه گول توتی» دو بانوی معمار ترکیه‌ای هستند که این شکوه را با دستان هنرمند خود در تاریخ معماری ترکیه به ثبت رساندند و گردشگران زیادی در تور استانبول از بزرگ‌ترین مساجد زیبای ترکیه بازدید می‌کنند.

مسجد چاملیجا ۱۱ هزار متر موزه و ۳ هزار و ۵۰۰ متر گالری هنری و دیگر بناهای جانبی مثل  سالن کنفرانس و کتابخانه دارد که در بزرگ‌ترین مساجد زیبای ترکیه طراحی شده است. هزینه بازدید از این مسجد زیبا رایگان است. در هر ساعت از شبانه‌روز می‌توانید از این مسجد دیدن کنید.

نشانی چاملیجا: منطقه آسیایی استانبول، محله اسکودار، تپه‌های چاملیجا

مسجد نور عثمانیه استانبول

مساجد زیبای ترکیه
مساجد زیبای ترکیه

در کنار ورودی اصلی بازار بزرگ اصفهان استانبول مسجد نور عثمانیه قرار گرفته است که در قرن هجدهم ساخته شده است.

این مسجد  معماری کلاسیک را در دل خود جای‌داده است و  بسیار خاص است و با دکوراسیون داخلی‌اش حرف‌ها برای گفتن دارند. هزینه بازدید از آن رایگان است و شما در هر ساعت از شبانه‌روز می‌توانید از این مسجد دیدن کنید.

نشانی: منطقه فاتح ۳۴۱۲۰، خیابان وزیرخان، محله ملأ فناری، مسجد نور عثمانیه

مسجد ایاصوفیه استانبول، خاص‌ترین مسجد جهان اسلام

مسجد ایاصوفیه یکی از مساجد زیبای ترکیه است و در استانبول واقع شده است به‌عنوان کلیسای جامع مسیحیت ارتودوکس کاتالوگ رومی و مسجد عثمانی و… استفاده می‌شود. از ژوئیه سال ۲۰۲۰ توسط رئیس‌جمهور ترکیه به‌عنوان مسجد طبقه‌بندی‌شده است.

 مسجد ایاصوفیه از سمت سازمان یونسکو عنوان میراث جهانی را به خود گرفته است.از مهم‌ترین مکان‌های گردشگری ترکیه به‌حساب می‌آید. این بنا یادگار امپراتوری روم شرقی و شاهکار منحصربه‌فرد و خاص معماری بیزانس که یک  کلیسای مسیحیت شرقی بوده است که ساختمان فعلی آن در دوره امپراطوری به دست  همسر امپراتور ساخته شده است.

 برای بازسازی و مرمت این مسجد از تیموس کمک گرفته شد. این بنا را ۱۰ هزار کارگر در طول ۵ سال و تحت‌نظر ۱۰۰ استاد تکمیل کردند. این کلیسا نخستین کلیسای بزرگ جهان به‌حساب می‌آید  و بعد از اینکه استانبول توسط سلطان محمد فاتح فتح  شد دستور داد که کلیسا و مسجد ایاصوفیه تغییر جهت پیدا کند.

 سلیمان اول دستور داد تا نگارگری‌ها و نقاشی‌های عریان داخل مسجد ایاصوفیه را بپوشاند تا نماز جماعت و نمازجمعه در آنجا که خوانده شود.

 سلطان سلیم دوم به معمار سنان دستور داد که ایاصوفیه را به‌صورت کامل بازسازی کند. در زمان مراد سوم ممبر و  مهراب به مسجد ایاصوفیه اضافه شد. در زمان مراد چهارم آیاتی از قرآن به خط مصطفی بر  در و دیواره‌های ایاصوفیه نوشته شد. سقف مسجد ابوبکر بر روی آن نوشته شده است.

 یکی از منارها (در جنوب غربی) مسجد قرار گرفته است  از آجرهای قرمز ساخته شده است. ۳ منار موجود از سنگ مرمر سفید ساخته شده‌اند.

 یکی از این ۳ منار مرمری از ۲ تای دیگر ظریف تر هست.  ایاصوفیه ابتدا به‌صورت کلیسا در دوره امپراتوری بیزانس در سال ۵۳۲ میلادی ساخته شده است. مسجد ایاصوفیه در بخش اروپایی استانبول، در میدان ایاصوفیه و در محله سلطان احمد قرار دارد. همه‌روزه و به‌صورت ۲۴ ساعته می‌توانید از مسجد ایاصوفیه بازدید کنید. بازدید از مسجد ایاصوفیه کاملاً  رایگان است.

مسجد ایاصوفیه با نام‌های حاجیان و سوفیا نیز شناخته می‌شود. این مسجد بسیار منحصربه‌فرد است به دستور امپراتور کنستانتین اول ساخته شد و در قرن ششم میلادی توسط جاستینا سوز مورد بازسازی قرار گرفت و برای بازسازی آن از معماران زیادی کمک گرفتند این مسجد  شکوه و جلال بسیار زیادی دارد و نقشه‌های صلیبی یونانی با دیواره‌های اجری طرح‌دار در این مسجد خودنمایی می‌کند. نمای خارجی و ساده‌ای دارد ستون‌های ردیفی آن همه را به خود مجذوب می‌کند. سرستون‌های آن کاملاً حجاری شده و گرد  هستند.

 موزاییک‌ها  پردانه و پر از  مربع‌های رنگی هستند. ایاصوفیه مهم‌ترین بنای بازمانده در استانبول به‌حساب می‌آید.

 که برای مسیحیان بسیار مقدس بوده است. چهارستون مختلف در روی آن وجود دارد چهل پنجره در روبرو یکدیگر ساخته شده اند که نور خورشید از آنها به درون ایاصوفیه می‌تابد و  گنبد آن  ۱۸ متر است و ارتفاع آن از سطح زمین ۵۶ متر است.

 بازدید از مسجد ایاصوفیه کاملاً رایگان است شما همه‌روزه و به‌صورت ۲۴ ساعته می‌توانید از این مسجد زیبا دیدن کنید.

بهترین زمان بازدید از روز شنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ تا ۱۲  است. هنگام برگزاری نماز باید سکوت را رعایت کنید. برای ورود به این مسجد باید پوشش اسلامی داشته باشید و بدون کفش باید قدم در مسجد بگذارید. در نزدیکی هتل‌ها، مراکز خرید و دیدنی‌های توریستی شهر مسجد زیبای ایاصوفیه  قرار گرفته است.

نشانی مسجد ایاصوفیه

منطقه اروپایی بی اوغلو، محله عمر آونی

مسجد سلطان احمد مسجدی در نزدیکی ایاصوفیه

مسجد سلطان احمد را همه با نام مسجد آبی استانبول می‌شناسند و یکی از خاص‌ترین و زیباترین مساجد زیبای ترکیه و دنیای اسلام به‌حساب می‌آید. این بنا درست در محله سلطان احمد همانند الماسی می‌درخشد و سالانه گردشگران زیادی را به سمت خود می‌کشاند.

 داستان ساخت مسجد بدین صورت است که بعد از موفقیت‌های بسیار زیاد حکومت عثمانی سلطان احمد عثمانی باهدف شکرگزاری از خداوند دستور ساخت این مسجد ابی را صادر کرد. البته ساخت این مسجد به تلاش‌های سلطان احمد برمی‌گردد.

 جالب است بدانید که این مسجد بعد از مسجدالحرام بزرگ‌ترین مسجد است که شش مناره دارد و یکی از شاهکارهای معماری اسلامی کلاسیک به‌حساب می‌آید.

 لازم است که بدانید ساخت این بنا حدود ۹ سال طول کشید و یکی دیگر از دلایل شهرت این مسجد قرارگرفتن این مسجد در نزدیکی تنگه بسفر و مسجد ایاصوفیه است که به یکی از بهترین محله‌های استانبول تبدیل شده است.

 مسجد سلطان احمد استانبول بسیار باشکوه است،  این مسجد شکل مکعبی دارد و فضای بیرونی آن بسیار خاص است و شکلی شبیه گنبد دارد و یکی از شگفتی‌های این مسجد به‌حساب می‌آید. بیش از ۲۰۰ پنجره و بیش از ۲۱۰۰۰ کاشی در این مسجد به‌کاررفته است که فقط برای تزیین داخلی این مسجد استفاده شده است.

 در واقع به‌جرئت می‌توان گفت این مسجد در نوع خود کم‌نظیر است و قسمت انتهایی این مسجد مزین به ۲۰ هزار کاشی سرامیک است که با دست‌ساخته شده است.

 ساخت این مسجد به نحوی است که  نمازگزاران  می‌توانند امام‌جماعت  را ببیند. هزینه بازدید از این مسجد ابی  کاملاً رایگان است و برای این مسجد نیازی نیست که مبلغی را پرداخت کنید ساعت بازدید از این مسجد از هشت و نیم صبح تا یازده و نیم از دوازده تا دو و سه و نیم تا ۵ بعدازظهر است.

نشانی:

استانبول، منطقه اروپایی فاتح، محله سلطان احمد، خیابان آیت میدانی، مسجد آبی

مسجد رستم پاشا استانبول، مسجدی پر رمز و راز

مسجد رستم پاشا یکی از مساجد زیبای ترکیه بسیار معروف در کشور ترکیه است که قدمت آن به دوره حکومت عثمانی بر می‌گردد. کاشی‌کاری هنرمندانه‌ای دارد این مسجد که جز مسجدهای بی‌نظیر و منحصربه‌فرد است و  نمای ساده دارد تزئینات آن باشکوه است چشمان را به خود خیره می‌کند.

 تابلوهای کاشی ایزنیک با طرح‌های هندسی و گدار بسیار  زیبا هستند که چشم هر کسی را به خود جذب می‌کند جالب است بدانید این مسجد در سال ۱۵۰۰ و درست دو سال بعد از مرگ رستم پاشا ساخته شد.

 کسی که فرمان ساخت مسجد را داد هرگز آن را ندید و قبل از دیدن آن از دنیا رفت. این مسجد نسبت به دیگر مساجد زیبای ترکیه وسعت کم‌تری دارد؛ اما رنگ‌های متنوع در ساخت آن استفاده شده است که به یکی از مساجد زیبای ترکیه بسیار شلوغ تبدیل کرده است. محبوبیت خاصی در میان گردشگران داخلی و خارجی دارد.

 هزینه بازدید از این مسجد کامل رایگان است ساعت بازدید از آن از ۱۰ صبح تا ۶ بعدازظهر هست در ساعتی که نماز در آن برگزار می‌شود نمی‌توانید از آن بازدید کنید. 

نشانی مسجد رستم پاشا استانبول

          نشانی: منطقه فاتح، محله رستم پاشا، خیابان Hasırcılar، مسجد رستم پاشا

مسجد فاتح استانبول، مسجدی با طرح و نقوش متفاوت

مساجد زیبای ترکیه
مساجد زیبای ترکیه

یکی از مساجد زیبای ترکیه که بسیار معروف است و قدمت آن به سال ۱۴۶۳ میلادی بازمی‌گردد مسجد فاتح است. این مسجد در قلب شهر استانبول قرار گرفته است و معماری آن بسیار زیباست و بسیار چشم‌نوازی می‌کند.

 مسجد فاتح استانبول نماد پیروزی عثمانی بر شهر قسطنطنیه بوده است و یکی از مسجدهای ساخته شده توسط سلطان محمد است.

 این مسجد در طول سال های حیاتش با فراز و نشیب‌های بسیاری مواجه بوده و به دلیل زلزله قسمت‌هایی از آن فروریخته است؛ اما هنوز به‌اندازه روزهای اول در زمان تأسیس و بسیار زیباست و یکی از جاذبه‌های گردشگری به‌حساب می‌آید.

 باید بدانید که دیدن مسجد کاملاً رایگان است و در محله پر رفت‌وآمد ساخته شده است. مسجد بسیار خاص و منحصربه‌فرد است و در بین مساجد زیبای ترکیه دیگر محبوبیت بسیار زیادی به خود اختصاص داده است.

 ساعت بازدید از این مسجد از ۹ صبح تا ۶ بعدازظهر است.

نشانی مسجد فاتح استانبول

منطقه اروپایی فاتح، مسجد فاتح

مسجد جدید استانبول

مسجد جدید استانبول قدمتی چندین ساله دارد این مسجد در سال‌های فعالیتش با اسم مسجد والده سلطان شناخته می‌شد. بعد از بازسازی که بر روی آن در سال ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۵ بر روی آن صورت گرفت مسجد جدید والده سلطان  را بر روی آن نام گذاشتند.

جالب است بدانید که موقعیت جغرافیایی مسجد بسیار عالی است و در کنار بازار ادویه‌های استانبول در قسمت جنوبی پلکان تا حالا قرار گرفته است. در تزئینات داخلی این مسجد از کاشی‌های و لوح خوشنویسی استفاده کرده‌اند که فضایی بسیار خاصی بخشیده است. از مهم‌ترین و جذاب‌ترین بخش آن می‌توان به سقف طلایی آن در قسمت شمالی آن است  اشاره کرد.

 این مسجد متعلق به امپراتوری عثمانی بوده است آرامگاه سلطان محمد چهارم عثمانی و  محمود یکم، محمود سوم عثمان  سوم و مراد  پنجم در این مسجد  قرار گرفته است. هزینه با بازدید از این مسجد هم خوشبختانه رایگان است و شما در هر ساعتی از شبانه‌روز می‌توانید به این مسجد بروید.

نشانی: منطقه اروپایی فاتح

مسجد شاهزاده استانبول، مسجدی تاریخی در دل شهر زیبای استانبول

مسجد شاهزاده استانبول به دستور سلطان سلیمان اول برای یادبود پسر بزرگش مهمت یا  مهدی ساخته شد. شاهزاده جوان در سن ۲۱ سالگی در اثر مبتلا به ابله  از دنیا رفت.

 مسجد شاهزاده را می‌توانیم نمادی پدری دلسوز و فداکار و مهربان بدانیم که برای حفظ و خاطره پسرش این مسجد را ساخت.

مسجد باشکوه اولین معماری  بزرگ سینان به‌حساب می‌آید موقعیت راهبُردی این مسجد آن را به یکی از زیباترین و مهم‌ترین مساجد زیبای ترکیه تبدیل کرده است.

 این بنا زیبایی منحصربه‌فردی دارد بسیاری از مورخان مسجد شاهزاده را یک شاهکار هنری می‌داند اگر به تماشای این مسجد بروید  مات و مبهوت می‌شوید تزیینات خاصی بر روی مسجد استفاده شدند که ترکیبات استادانه و ماهرانه به بنا  بخشیده‌اند.

نشانی: استانبول، منطقه فاتح، خیابان Sehzade Basi، مسجد فاتح

مسجد اورتاکوی استانبول (مسجد مجیدیه)، پرآوازه‌ترین مسجد استانبول

مسجد اورت اکوی استانبول یکی از مساجد زیبای ترکیه است؛ چشم‌انداز این مسجد در کنار تنگه بسفر شکوه و جلال زیادی به  آن بخشیده است و همچون مروارید در کنار تنگه بسفر خودنمایی می‌کند.

 این مسجد در سال ۱۸۵۳ به دستور سلطان عبدالمجید با پایه‌ها و ستون‌های بسیار قوی  ساخته شده است.

این مسجد نسبت به  مساجد زیبای ترکیه مقاومت بسیار بالایی در برابر زلزله دارد. این مسجد بسیار خاص است و آخرین بازسازی آن به سال ۲۰۱۴ میلادی مربوط می‌شود. ساختمان این مسجد استانبول از دو قسمت اصلی ساخته شده است که گنبد زیبا بر روی قسمت اصلی آن قرار دارد و چشم هر رهگذری را به خود خیره می‌نماید.

تزیین نمای بیرونی مسجد از سنگ و نگارهای برجسته‌ای ساخته شده است بازدید از آن  رایگان است و  ساعت بازدید از آن از ۹ صبح تا ۵ بعدازظهر است.

نشانی: منطقه اورتاکوی، ناحیه بِشیکتاش، محله مجیدیه، مسجد اورتاکوی

مسجد بایزید دوم

در کنار شلوغ‌ترین مسجد شهر، مسجد بایزید دوم  قرار گرفته است که یک گنبد مرکزی دارد و چندین فضای نیم‌گنبد در آن ساخته شده است. مسجد قدیمی توسط بایزید دوم دستور ساخت آن  صادر شد. پنج سال طول کشید که آن را بسازند هزینه‌ای بازدید از آن رایگان است و هنگامی که وارد مسجد می‌شوید انگار که بهشت برین قدم  نهاده‌اید.

 نور کم محیط ممکن است برای شما آزاردهنده باشد؛ اما زیبایی‌های منحصربه‌فردی  در این مسجد وجود دارد که چشم هر کسی را به خود خیره می‌کند.

نشانی: منطقه فاتح، خیابان اردو، محله بایزید، مسجد بایزید

مسجد فتحیه استانبول، مسجد با رنگ و بوی اسلامی

 یکی دیگر  از مساجد زیبای ترکیه که در محله فاتح قرار گرفته است و ساختمان‌های بسیار زیبایی دارد مسجد فتحیه  استانبول است.

از بقایای کلیسایی است که روایتگر حوادث و اتفاقات است. مسجد فتحی را با نام کلیسای پاماکریستوس می‌شناسند و اوایل به‌عنوان  کلیسای  ارتودوکس یونانی فعالیت می‌کرد. اما بعداً به مسجد تبدیل شده است از ویژگی‌های منحصربه‌فرد آن می‌توانیم به موزاییک‌کاری کاشی‌کاری‌های زیبای آن اشاره کرد. بازدید از آن رایگان است.

نشانی: استانبول، بخش اروپایی، منطقه فاتح، محله چهارشنبه، مسجد فتحیه

مسجد قلندر خانه استانبول

مسجد قلندر خانه  از جمله مساجد زیبای ترکیه منحصربه‌فرد است در زمان‌های گذشته به‌عنوان کلیسا فعالیت می‌کرد؛ اما با ورود عثمانی و تمدن اسلام به ترکیه این کلیسا به مسجد  تبدیل شد. مسجد قلندر خانه در سال ۱۴۵۳ به گروه و فرقه قلندری دراویش واگذار شد و از آن به بعد قلندر خانه نام گرفت. جالب است بدانید به طرز عجیبی این مسجد از بلایای طبیعی زلزله و سیل و عوامل دیگر جان سالم به در برد و پوشش مرمری خود را حفظ کرده است. این مسجد در فهرست آثار ملی ترکیه به‌حساب می‌آید. بازدید از آن از ساعت بازدید از آن از ۶ صبح تا ۵  عصر  است.

نشانی: محله فاتح استانبول، مسجد قلندرانه

مسجد زِیرِک (Zeyrek) استانبول

مسجد زیرک استانبول یکی از مساجد زیبای ترکیه بسیار مشهور استانبول است که به دوره بیزانس برمی‌گردد. این بنا هم در ابتدا کلیسا بوده و بعداً به مسجد تبدیل شده است. مسجد زیرک استانبول در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده است و نمای زیبایی دارد. دارای ساختمان خوش‌رنگ و لعاب است و از  بناهای تاریخی مذهبی بعد از ایاصوفیه است. هزینه بازدید از آن رایگان است و ساعت بازدید از آن اذان صبح تا  ۶ عصر است.

نشانی: محله فاتح استانبول، مسجد زیرک

مسجد شاکرین استانبول

مسجد شاکرین  یکی از مساجد زیبای ترکیه مشهور استانبول است که در بین گردشگران محبوبیت و مشهوریت بسیار زیادی پیدا کرده است. این مسجد از معماری سنتی اسلامی پیروی می‌کند و معماری بسیار خاصی دارد. مسجد شاکرین از مساجد مدرن و مجلل به‌حساب می‌آید  که چراغ‌های بزرگی در آن وجود دارد و تابلوی خوشنویسی و محراب فیروزه‌ای‌رنگ همانند نگینی در این مسجد می‌درخشد. هزینه بازدید از مسجد رایگان است ساعت بازدید از آن از ۹ صبح تا ۲۱ شب است.

نشانی بخش آسیایی استانبول، محله اسکو دار

مسجد عزیز محمد استانبول

مسجد عزیز محمد در محله اسکو دار قرار دارد و در  بخش آسیایی استانبول قرار گرفته است. شما هم اگر به این به‌قصد بازدید رفتید، بعد از تماشای تمام جاهای دیدنی این منطقه جذاب استانبول، پیشنهاد می‌کنیم سری هم به این مسجد تاریخی بزنید. بازدید از آن رایگان است.

نشانی: بخش آسیایی استانبول، محله اسکو دار

مسجد سلیمانیه استانبول

یکی از زیباترین و بزرگ‌ترین مساجد زیبای ترکیه که در استانبول است  مسجد سلیمانیه است و در زمان سلطان سلیمان ساخته شد و نشان‌دهنده عظمت و جلال را امپراطوری  عثمانی است.

 پژواک صداها درون آن منعکس می‌شود در نزدیکی تنگه بسفر قرار دارد و یکی از مهم‌ترین مراکز گردشگری استانبول به‌حساب می‌آید هزینه بازدید از آن رایگان است و ساعت بازدید از آن به‌صورت ۲۴ ساعته است.

نشانی: منطقه اروپایی فاتح، محله سلیمانیه، خیابان پروفسور صدیق سامی او نار، مسجد سلیمانیه

اولین نفر باید جهت امتیاز
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.